ÅRETS HANTVERKSDAGAR

går av stapeln pingsthelgen lördagen den 19 maj kl 13 - 17 och söndagen den 20 maj kl 12 - 17.

För att celebrera Åstorps hembygdsförbunds 70-årsjubileum inleds hantverksdagarna med invigningstal av ordföranden i Skånes Hembygdsförbund, Sven Jensén kl 13.oo och därefter ger Åstorps musikkår en konsert.

Vi har 30 hantverkare, som kommer att sälja sina produkter. Utställning av ett mobilt sågverk, tröska, stenkross, veteranfordon samt hjärt- och lungstart från civilförsvaret. Det finns även tivoli med chokladhjul. Korvgrillning.

Även i år kan man göra en uppskattad tur med traktor (med handikappanpassad vagn) till Makadamfabrikens stenbrott båda dagarna. Behållningen går oavkortat till barncancerfonden.

Hembygdsföreningens lotteri finns på plats med vinster från deltagande hantverkare. Bok- och glassförsäljning.

VÄLKOMMEN TILL VÅR VACKRA PARK, SOM NU ÄR SIN SKIRASTE GRÖNSKA!

in Program
Publicerad 17 maj 2018
Träffar: 3

ÅRETS HANTVERKSDAGAR

går av stapeln pinsthelgen lördagen den 19 maj kl 13 - 17 och söndagen den 20 maj kl 12 - 17.

För att celebrera Åstorps hembygdsförenings 70-årsjubileum inleds hantverksdagarna med invigningstal av ordföranden i Skånes Hembygdsförbund, Sven Jensén kl 13.oo och därefter ger Åstorps musikkår en konsert.

Vi har 30 hantverkare, som kommer att sälja sina produkter. Dessutom finns ett mobilt sågverk, tröska, stenkross samt hjärt- och lungstart från civilförsvaret. Det finns även tivoli med chokladhjul. Korvgrillning.

Utställning av maskiner och fordon samt ett 30-tal veteranbilar.

Även i år kan man göra en uppskattad tur med traktor (med handikappanpassad vagn) till makadamfabrikens stenbrott båda dagarna. Behållningen går oavkortat till barncancerfonden.

Hembygdsföreningens lotteri finns på plats med lotterivinster från deltagande hantverkare samt bok- och glassförsäljning.

Naturligtvis serverar vi även kaffe med våra goda våfflor.

 

in Program
Publicerad 17 maj 2018
Träffar: 4
Början